Lider du af smerter i knæ opbygningog/eller hofter?

GLA:D® er uddannelse og træning til alle, der har ondt i hofter eller knæ. Forløbet er baseret på den nyeste viden og træningen tilbydes af special uddannede fysioterapeuter.

Træning i mindre grupper

Kommende hold start, 2019: 18 februar - Træningstider: tirsdag kl. 15-16 og torsdag kl. 11-12

GLA:D® er et specifikt uddannelses- og træningstilbud til alle med symptomer pa° artrose (slidgigt) i knæ- eller hofteled.

Forma°let er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerte, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undga° eller udsætte en operation.

Patientundervisningen er et vigtigt element, hvor man lærer om artrosens kendetegn, risikofaktorer, symptomer, behandlingsmuligheder, træning og fysisk aktivitet, smerteha°ndtering, hjælp til selvhjælp m.m.

Træningen tilpasses den enkelte og forega°r under fysioterapeutisk vejledning i 8 uger. Holdtræning anbefales, da dette har vist dobbelt sa° god effekt som selvtræning, men selvtræning er ogsa° en mulighed.knae photo Både uddannelse og træning foregår i mindre grupper på 6-8 deltagere, hvor deltagerne har mulighed for at dele erfaringer og lære af hinanden.

Efter endt forløb fortsættes træningen pa° egen ha°nd fx i hjemmet. Læger kan henvise til GLA:D® og du kan også selv tage kontakt til T-FYS, som er registreret som en GLA:D® enhed. Læs mere på www.glaid.dk eller på klinikkens hjemmeside www.t-fys.dk