Lider du af smerter i knæ opbygningog/eller hofter?

GLA:D® er uddannelse og træning til alle, der har ondt i hofter eller knæ. Forløbet er baseret på den nyeste viden og træningen tilbydes af special uddannede fysioterapeuter.

Træning i mindre grupper

Kommende hold starter torsdag d. 29/01/2021

Træningstider: Hold 1: tirsdag 15-16 og torsdag kl. 12:30-13:30. Fælles undervisning onsdag d. 28/1/2021 kl. 14-16. (8 ugers forløb).

GLA:D® er et specifikt uddannelses- og træningstilbud til alle med symptomer på artrose (slidgigt) i knæ- eller hofteled.

Formålet er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerte, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation.

Patientundervisningen er et vigtigt element, hvor man lærer om artrosens kendetegn, risikofaktorer, symptomer, behandlingsmuligheder, træning og fysisk aktivitet, smertehåndtering, hjælp til selvhjælp m.m.

Træningen tilpasses den enkelte og foregår under fysioterapeutisk vejledning i 8 uger. Holdtræning anbefales, da dette har vist dobbelt så god effekt som selvtræning, men selvtræning er også en mulighed.knae photo Både uddannelse og træning foregår i mindre grupper på 6-8 deltagere, hvor deltagerne har mulighed for at dele erfaringer og lære af hinanden.

Efter endt forløb fortsættes træningen på egen hånd f.eks. i hjemmet. Læger kan henvise til GLA:D® og du kan også selv tage kontakt til T-FYS, som er registreret som en GLA:D® enhed. Læs mere på www.glaid.dk eller på klinikkens hjemmeside www.t-fys.dk