Takster for behandling af patienter på klinik (almen fysioterapi pr. 1. oktober 2017

Speciale 51

   
Første konsultation 273,54
Normal behandling 173,92  
Opfølgende træningsterapi
57,97  
Holdtræning
115,96  
Udeblivelse 286,53  

AFBUD SKAL FORETAGES TELEFONISK INDEN KL. 09:00 PÅ BEHANDLINGSDAGEN. VI ACCEPTERER OGSÅ EN BESKED LAGT PÅ VORES TELEFONSVARER . OBS! AFBUD VIA MAIL ACCEPTERES IKKE. 

INFORMATION OM BASISYDELSE

Når du vælger at komme til behandling hos Tølløse Fysioterapi, kan du vælge at betale en basisydelse. Basisydelsen udgør kr. 20,- og dækker følgende emner, som IKKE er indeholdt i den overenskomstmæssige ydelse. Basisydelsen betales som supplement til en fysioterapeutisk behandling.

  • Træning i centeret før eller efter du har modtaget en fysioterapeutisk behandling.
  • Laserbehandling (power laser). I mange lande er laserbehandling allerede dækket af et sygesikringstilskud. Dette er desværre endnu ikke tilfældet i Danmark. Vores K-laser er ikke inkluderet i basisydelsen.
  • Brug af større mængder tape herunder også brug af kenesiotape. Samtlige fysioterapeuter på klinikken har taget videreuddannelse indenfor brug af tape ved særlige skader i kroppen. Ved større områder benytter vi, som noget ekstra, en specielt udviklet underlægningstape. Denne er særlig allergivenlig og giver samtidig huden mulighed for at ånde.
  • IT- træningsprogram/øvelsesprogram.
  • Rådgivning i forhold til forebyggelse af overbelastningsskader/idrætsskader
  • Måling af blodtryk (BP)

Behandling uden grundydelse faktureres for de ikke overenskomsmæssige ydelser der benyttes under den fysioteraputiske behandling.  Vederlagsfrie patienter tillægges ikke ekstra ydelser.