T-FYS er en certificeret GLA:D® klinik

hvilket betyder, at vi kan tilbyde forskningsbaseret træning til patienter med langvarige eller tilbagevende rygsmerter, der påvirker hverdagen negativt. Tilbuddet er udviklet af forskere og behandlere på SDU (Syddansk Universitet). Programmet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter.

GLA:D® står for Godt Liv med Artrose (slidgigt) i Danmark og bygger på et 8 ugers intensiv rygforløb med træning to gange om ugen samt uddannelse, hvorved du har mulighed for at forbedre din funktion og reducere dine smerter i din ryg. Læs mere om GLA:D® Ryg og opstart af nye hold her.

Træning generelt

Træning generelt

T-FYS råder over et træningscenter med tilhørende træningssal. Salen og samtlige remedier i salen er til rådighed for de trænende, når salen ikke benyttes til holdtræning. Vores træningscenter er et personligt og fornuftigt alternativ til de store fitnesscentre og her er plads til alle aldre, former og farver. Det er muligt at få tilrettelagt et individuelt træningsprogram af en fysioterapeut tilknyttet T-FYS Rygklinik og derefter selvtræne ved brug af nøglechip. Flere af vores patienter har dog haft stor gavn af personlige træningsforløb, hvor fysioterapeuten superviserer patientens træning nogle gange inden patienten overlades til sig selv. Aftal med din fysioterapeut, hvorvidt dette er relevant. Vi har desuden holdtræning med små hold på maks. 6 deltagere, hvor den enkelte deltager er i fokus hele tiden. Kontakt receptionen for ledige pladser på vores ryghold eller spørg din fysioterapeut. Medlemsskab til fitness og holdtræning udenfor fysioterapien kan købes på www.t-fysfitness.dk
Bidt af holdtræning

Bidt af holdtræning

Bliver du bidt af holdtræning er det muligt at købe medlemskab til T-FYS FITNESS, hvor man frit kan deltage på samtlige hold i løbet af ugen. Denne ydelse er udenfor overenskomst og din henvisning dækker derfor ikke denne udgift. Holdtræning i T-FYS FITNESS er varieret og dækker alles behov. Der er fortsat fokus på kvalitet, hvorfor samtlige instruktører tilknyttet T-FYS har relevant uddannelse og flere af underviserene er uddannede fysioterapeuter. Deltagerantal på hold tilknyttet T-FYS FITNESS er maksimum 12 deltagere pr. hold, hvilket betyder, at instruktøren har mulighed for at tage individuelle hensyn og korrigere deltagerene hensigtsmæssigt. Læs mere om T-FYS FITNESS og vores forskellige medlemskaber her.