T-FYS Rygklinik

består af et team af fysioterapeuter med uddannelse og mange års klinisk erfaring indenfor behandling af hovedpine samt nakke-, ryg- og bækkensmerter med relaterede iskias- og nervesmerter.

Vi arbejder evidensbaseret og efter de nyeste nationale, og internationale kliniske retningslinjer på nakke- og rygområdet og deltager jævnligt i konferencer og efteruddannelse, hvilket sikrer, at vi altid er bekendt med den seneste forskning på området. De tilknyttede fysioterapeuter på T-FYS Rygklinik har mange års erfaring med behandling af ovennævnte områder. Fysioterapeuterne er grundigt manuelt efteruddannede og har relevant videreuddannelse ud over grunduddannelsen som fysioterapeut.

Grundig undersøgelse og handlingsplan

Grundig undersøgelse og handlingsplan

Vi tilbyder dig altid en grundig undersøgelse og udarbejder en handlingsplan første gang, du tilses af en fysioterapeut uanset om dine smerter er akutte eller af mere længerevarende karakter. De kliniske undersøgelsesfund ligger til grund for den videre manuelle behandling og/eller træning samt information, som du vil modtage i behandlingsforløbet. T-FYS RYGKLINIK arbejder i tæt samarbejde med vores andre behandlere i huset. Foruden fysioterapeuter er her massør, zoneterapeut, kostvejleder og personlig trænere. De tilknyttede behandlere til T-FYS rygklinik giver alle akupunktur. Vi sikrer os desuden et prioriteret tæt tværfagligt samarbejde mellem fysioterapeut, læge og/eller hospitalsafdelingen, så ingen vigtige informationer går tabt.
Vi behandler med:

Vi behandler med:

  • Mobilisering og manipulation af led
  • McKenzie-behandling (MDT)
  • Muscle Energy Technique (MET)
  • Mulligan teknikker
  • Neurodynamisk behandling (ANT) af nervevævet i arm/ben
  • Rygtræning på hold, individuelt og hjemmeøvelser
  • GLA:D RYG (8 ugers forløb med træning og undervisning)
  • Massage, Zoneterapi
  • Akupunktur (Medicinsk og Dry Needling)
  • Ergonomisk vejledning og tilbagevenden til arbejde
Ved at opsøge en fysioterapeut med erfaring og relevant uddannelse om dit problem, får du den allerbedste udredning og afklaring af din diagnose og prognose. Du får desuden viden og forståelse om dine hoved-, nakke-, eller rygsmerter og vi giver dig relevante øvelser og andre aktive redskaber til genoptræning samt vejledning i hvordan, du fremover kan forebygge kroppen og om hvordan og hvornår du kan genoptage arbejde og fritidsaktiviteter. Kan vi mod forvent-ning ikke hjælpe dig, så vil vi på bedst mulig vis hjælpe dig videre i sund-hedsvæsnet. Vi skriver altid en epikrise til din praktiserende læge med mindre, at du frabeder dig dette.
Gode faciliteter

Gode faciliteter

T-FYS Rygklinik har adgang til træningscenter med træningsmaskiner og andre træningsfaciliteter. Vi behandler kun i lukkede behandlingsrum.