Praktisk information

Ved første konsultation

Ved første konsultation

Til din første konsultation skal du medbringe dit sygesikringskort samt evt. operationsbeskrivelse, beskrivelse af MR scanninger og andre lægelige relevante papirer. Du kan desuden med fordel bede din læge om at vedhæfte alle relevante sundhedsinformationer om din sygehistorik i den elektroniske henvisning. Medbring gerne et lagen. Såfremt du senere skal have træningsinstruktion eller andet som betyder, at du skal opholde dig i træningscenteret, da beder vi dig medbringe indendørs sko.
Klinikkens beliggenhed

Klinikkens beliggenhed

T-FYS er beliggende overfor stationen i Tølløse. Bagved bygningen finder du en stor parkeringsplads, hvor du kan holde gratis i flere timer. Vi har handicapvenlig adgang og handicaptoilet.

BOOK KONSULTAION
Kontakt vores reception på telefon: 59186866. OBS! Det er vigtigt, at du fortæller sekretæren, at der er tale om en tid til konsultation i Rygklinikken, da du herved vil få tildelt en fysiotera-peut, som er tilknyttet rygklinikken.
Økonomi

Økonomi

Med henvisning fra egen læge ydes der tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og Sygeforsikringen Danmark. Du finder behandlingstaksterne her. Har du en sundhedsforsikring som dækker din behandling, kan vi efter aftale sende regningen direkte hertil. Dette kræver, at vi har en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din behandling eller skade og du bedes medbringe denne skrivelse ved første konsultation. Vi samarbejder med tilnærmelsesvis samtlige forsikringsselskaber i DK.